Редакція від 11 травня 2020 року

Публічний договір (оферта)

на використання послуг веб-сайту https://school.litkovskaya.com/

Терміни

Договір — публічний договір з використання послуг Сайту

Сайт — веб-сайт з доменним ім'ям веб-сайту https://school.litkovskaya.com/

Продавець — ФОП Костенко Людмила Васильенва

Покупець — фізична особа, відвідувач сайту, яка здійснила або планує здійснити оплату замовлення доступу до Контенту

Контент — відеозаписи лекцій або будь-які інші об'єкти, що пропонуються до продажу на Сайті

1. Загальні положення

1.1. Згідно з умовами Договору Продавець надає Покупцю послуги з надання доступу до вибраного Покупцем Контенту.

1.2. Прийняття умов Договору є рівносильним договору, підписаного між Продавцем і Покупцем. Використовуючи Сайт та купуючи доступ до Контенту Покупець приймає правила і умови користування Сайтом, зазначені в Договорі. Якщо Покупець не згоден з правилами та умовами він зобов'язаний припинити використання Сайту.

1.3. До відносин між Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України. Представлений на сайті Контент та Договір є публічною офертою, відповідно до статей 633 і 634 Цивільного Кодексу України.

1.4. Продавець має право на відступлення (або інший способі передачі своїх прав та обов'язків) третім особам.

1.5. Продавець має право вносити зміни до Договору в односторонньому порядку, шляхом розміщення нової редакції Договору на Сайті без додаткового повідомлення Покупця. Нова редакція набирає чинності з дати публікації на Сайті, якщо інше не буде зазначено в Договорі.

1.6 Доступ до сплаченого Контенту є дійсним щонайменше протягом 90 календарних днів без обмежень за кількістю переглядів Контенту. Строк доступу обчислюється з моменту оплати доступу до Контенту.

1.7 Продавець надає Покупцю доступ до належним чином оплаченого Контенту на Сайті без можливості завантаження Контенту на пристрій Покупця та без копіювання іншими способом. Послуга вважається наданою з моменту надання доступу.

2. Авторські права

2.1. Усі права на Сайт належать Продавцю, а права на Контент (в тому числі аудіовізуальні твори, сценарій, текст, графічні зображення) є та залишаються інтелектуальною власністю Продавця або його ліцензіарів. Сайт та Контент є об'єктами інтелектуальної власності та захищаються згідно законодавства України та міжнародно-правових норм.

2.2 Продавець не надає Покупцю права на відтворення Контенту, продаж, прокат, відчуження, публічний показ, публічне сповіщення, доведення до загального відома.

2.3 Продавець не надає права на доповнення, модифікацію або будь-яку іншу зміну Контенту.

2.4. Покупець має право використовувати Контент виключно в особистих некомерційних цілях. Надання доступу до Контенту не означає передачу будь-який прав на використання в комерційних або рекламних цілях, не означає передачу прав або відмовою від них з боку правовласника таких прав.

2.5. За порушення прав інтелектуальної власності Продавця або його ліцензіарів або третіх осіб Покупець несе відповідальність згідно законодавства України.

2.6. Якщо Контент відтворюється шляхом публічного показу, в тому числі в розважальних закладах або інших курсах, відповідальність за таке порушення згідно законодавства України несуть організатори такого показу.

2.7 Продавець має право видаляти Контент в будь-який час без додаткового повідомлення Покупця, в тому числі внаслідок неактуальності контенту або закінчення строку дії ліцензійних умов.

3. Оплата

3.1. Оплата доступу до Контенту здійснюється за допомогою сервісу Fondy та на умовах 100% передоплати. Ціна Контенту зазначена в гривнях.

3.2. Покупець на власний розсуд обирає Контент, перевіряє правильність вибору та натискає кнопку "Купить" для отримання детальної інформації про Контент.

3.3. Покупець перенаправляється на платіжний сервіс Fondy, де Покупець має змогу сплатити за Замовлення за допомогою карток платіжних систем Visa та Mastercard. В цьому випадку оплата додатково регулюється правилами платіжного сервісу, банку (в тому числі банку емітента картки Покупця) та інших учасників платежів. Продавець не здійснює обробку операцій по банківським карткам. У разі помилок або відмов в оплаті Покупець має звернутися до банку емітенту картки або до представника платіжною системи, через яку здійснювалась оплата.

3.4. Покупець самостійно несе повну відповідальність за надання помилкових або неправдивих відомостей, що спричинило неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем. Будь-яка оплата, здійснена від імені Покупця з використанням персональних даних та платіжних засобів Покупця, вважається здійсненою самим Покупцем.

3.5. Ціна Контенту не містить в собі комісію і додаткові збори банків та платіжних систем. Покупець самостійно і своїм коштом сплачує такі збори. Розмір комісії або додаткового збору повідомляє відповідний банк та платіжна система.

4. Повернення оплати

4.1. Сторони погоджуються, що невикористання доступу до Контенту, відсутність перегляду або неповний перегляд Контенту з боку Покупця не є підставою для відмови від Договору та підставою для повернення коштів за оплачений доступ до Контенту.

4.2. У разі видалення Контенту доступ до якого був належним чином оплачений Покупцем, раніше строку, гарантованого Договором, Покупець отримує доступ до іншого контенту, вартість якого є схожою. Доступ є дійсним протягом залишку строків доступу, передбаченого Договором, з урахуванням часу, що сплинув.

4.3. У разі відмови від доступу до Контенту, в тому числі видалення кабінету (реєстрації), грошові кошти не повертаються. Сторони погоджуються, що утримані Продавцем кошти є компенсацією понесених витрат на надання доступу до Контенту, при цьому сторони погоджуються, що розмір компенсації дорівнює таким витратам та не підлягає додатковому доказуванню.

4.4. Продавець має право заблокувати Покупцю доступ до Контенту у разі порушенням Договору та/або якщо дії Покупця є шахрайськими, незаконними, спрямовані на нанесення шкоди Сайту, організації DDOS або фішингової атаки. В такому випадку оплата за доступ до Контенту поверненню не підлягає.

5. Відповідальність

5.1. Продавець вважається таким, що належним чином виконав обов'язок після надання Покупцю доступу до Контенту. Покупець має право отримувати доступ до Контенту виключно з використанням Сайту.

5.2. Покупець не має права на відмову від доступу до Контенту належної якості.

5.3. Покупець отримує доступ до Контенту на момент вибору та оплати, Продавець не відповідає за актуальність контенту, та відповідність конкретним цілям або очікуванням Покупця.

5.4. Продавець не несе відповідальності за помилки, дефекти або збої сторонніх апаратного та програмного забезпечення, та веб-ресурсів, до яких Покупець має змогу перейти з Сайту, в тому числі платіжної системи. В будь-якому випадку, відповідальність Продавця обмежується вартістю сплаченого доступу до Контенту.

6. Конфіденційність

6.1. Продавець збирає та обробляє персональну інформацію, яку Покупець надає самостійно під час реєстрації або оформлення замовлення відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних» та Договору.

6.2. Персональні дані збираються і обробляються з метою надання Покупцям доступу до Сайту і обробки Замовлень Покупців, інформування (у тому числі рекламними матеріалами), а також інших дій, пов'язаних з такими цілями.

6.3. Політика конфіденційності та персональних даних за Договором застосовується винятково до Сайту. При переході Покупця на сайти третіх осіб (в тому числі сторонніх сервісів) Покупець керується політикою конфіденційності відповідного сервісу.

6.4. Покупець вказує прізвище та ім'я, електронну пошту, номер телефону. Решта інформації надається Покупцем за його вибором в коментарі до Замовлення. Покупець самостійно перевіряє достовірність наданої інформації.

6.5. Продавець має право на відправлення рекламних повідомлень, просування Контенту, інформаційних матеріалів щодо Контенту, послуг Продавця, заходів та акцій.

6.6. Продавець має право на передачу персональних даних Покупців третім особам, якщо така передача вимагається для виконання Продавцем своїх обов'язків за Договором та захисту прав та свобод Продавця або третіх осіб, якщо Покупець порушує умови Договору.

6.7. Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації за допомогою повідомлення на електронну пошту, вказану для контакту на Сайті. Покупець має право запросити інформацію про те, чи обробляються його дані Продавцем. Продавець надає таку відповідь протягом 30 календарних днів.

7. Дані Продавця

ФОП Костенко Людмила Васильевна
код 2232821949
IBAN UA523218420000026005053056615
в АО КБ «ПРИВАТ БАНК», м. Київ
Електронна адреса:
school@litkovskaya.com




Made on
Tilda